Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Projekt Badrum

Projekt Badrum skulle ha varit i full gång, men så är inte fallet...
 
Tisdag morgon - Rörmokaren stod utanför dörren halv 8, som avtalat! Han kom in och pluggade alla rör och lyfte ut toaletten. Kanon! Klockan 9 skulle de 2 ansvariga komma, så gjorde dem också! Så Jimmie hade genomgång med dem om allt, men det visade sig att snickaren var sjuk med feber. De kunde därmed inte jobba den dagen, men skulle komma dagen efter (igår onsdag). 
 
Onsdag morgon - snickaren skulle komma halv 8 - 8. Kvart över 8 började vi undra var han tar vägen. Jimmie ringde. Han var fortfarande sjuk och kom inte den dagen. Jimmie frågade om dem skulle komma imorgon, torsdag. Ja, sa snickaren. Jimmie bad också om att han skulle ringa om dem inte kommer.
 
Torsdag morgon - snickaren skulle komma halv 8 - 8. Kvart över 8 började vi undra var han tar vägen. Jimmie började bli oroligo m vi skulle sluta som ett fall i fuskbyggarna, men jag försökte kugna honom! Snickaren ringde. Han är fortfarande sjuk och kommer inte idag. Jimmie frågade om dem skulle komma imorgon, fredag eller om vi börjar på måndag istället. Snicakren svarade att han MÅSTE komma imorgon, för på måndag kommer rörmokaren och ska dra rör... Så jag antar att han dyker upp imorgon mellan halv 8 och 8! Fast min undran är mer hur han ska hinna med 4 dagars arbete på en dag... Men det är deras problem! Det ska inte ta längre tid än avtalat, även om starttiden har skjutits fram. Fler gubbar ska tydligen sättas in. Ska bli spännande att se!
 
/Therese ♥

Kommentarer
Postat av: Lovisa

Åh så mycket ni fixar med, och så fint det blir! Ikväll kommer vi och inspekterar allt från barnvagn till trädgård och tapeter...och förhoppningsvis även lite badrum :)

2012-09-29 @ 13:41:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
bloglovin

RSS 2.0