Projekt Badrum - nu är det klart!

Den 30 november kom hantverkarna och satte upp vår duschvägg! Så nu är allt helt klart! Det är underbart att ha en färdigt badrum som är nytt och fräscht (även om det har tömt vårt renoveringskonto...)!
 
Surprise surprise, så har vi inrett det med turkost. Matta och handdukar och ja - t o m - Thures skötbädd går i turkost. Det är tur att det är en kille vi ska ha ;-)
 
 
 
 
 
 
Vi är väldigt nöjda med resultatet! Även om det var en jobbig resa dit. Det är alltid lite oroligt när man släpper in någon annan i sitt hus och dem ska renovera åt en... Kommer dem att göra ett bra jobb? Är dem noggranna? o s v men vi kan nu andas ut! Det blev bra!
 
/Therese ♥

Projekt Thure - sista finliret på hans rum

Då var vi nästan i mål med all vår inredning av Thures rum!
Det är ett ynka kuddfodral som ska göras. Men det kommer nog snart! Amningskudden ska bli prickig den med, så att det går att tvätta fodralet om det kräks ner eller så (vilket troligen lär hända..)
 
Vi har knåpat ihop 5 kuddar till honom!
 
 
Den runda kudden har Jimmie sytt! Han är en riktigt hejare på att sy, betydligt mer nogrann än mig... Så nu finns det kuddar att mysa med i soffan! 
 
/Therese ♥
 

Jul i vårt hus

Då har vet varit jul i vårt hus i två veckor!
Det är supermysigt, även om vi inte riktigt har tankarna på jul... 
Vi har dock hunnit med att äta ett antal lussekatter och dricka en del glögg! Mmmm, gott!
 
Huset är julpyntat, här är ett litet smakprov!
 
 
Trädgården har fått en fin vinterskrud! Dock är det inte vi som har åstadkommit det, utan Moder Jord har hjälpt oss! tack för det, för det är extra mysigt att gå hemma när det ser ut så här utomhus!
 
Så det är mys på hög nivå här!
 
/Therese ♥

Projekt Thure - väntar, väntar och väntar

Åhh, det är en evig väntan just nu känns det som...
Jag har varit ledig i en vecka och det känns som om det har varit hundra år. Ändå har jag inte suttit sysslolös, utan jag har fyllt dagarna med olika saker. Det är bak och fix & trix, men ändå känns det som om dagarna masar sig fram... Jaja, det är väl bara att vänja sig. Det kan ju bli ytterligare 4 veckor som vi får vänta, så lika bra att bara gilla läget.
 
Även om dagarna går långsamt, så är det lite skräckblandad förtjusning vid läggdags. Dagen är slut, imorgon är en ny dag som ska fyllas och framför allt - det är en dag närmare Thures ankomst... Det är med blandade känslor som lampan släcks på kvällen. Jag både vill att dagen ska ta slut, samtidigt som den gärna får vara liiiite längre. Om jag somnar kan jag ju vakna av att det är dags att föda - vad gör jag då? Då är det ju dags på riktigt... Det är väl det läskiga - samtidigt som det är det enda man vill. Ja, det är konstigt det hela. 
 
/Therese ♥

RSS 2.0