Glad påsk!

Glad påsk!

Vi har haft en kanonhelg! Mycket familjemys och middagar! Höjdpunkten var dock dagens namnfest! Mycket lyckad!

/Therese ❤


Läckerbit!!

Vi hade en riktig läckerbit på frukostbordet idag! Thure gjorde oss sällskap i en Bumbo-stol!
Än så länge är det bara korta stunder som gäller. Han gillar det dock! Och blir arg när vi tar bort honom... Tur att det är vi som bestämmer, än så länge!

/Therese


Senaste tillskottet i hemmet

Med en ny familjemedlem i familjen kommer också nya saker... Och det är rätt många saker den lilla krabaten får. Senaste tillskottet är en riktig Stokke Tripp Trapp stol.

Det är aningens tidigt för honom att sitta själv. Men då vi ville ha en grön stol och att det just nu fanns i grönt (det stod iallafall Limited Edition...) så slog vi till. Vi vågade inte chansa! Jag har ingen aning om hur länge Limited Edition finns... Fint blev det oavsett!

/Therese ❤


Morgonpigg!

God morgon!
Jag är på mitt bästa morgonhumör och busar med mina föräldrar!

Det är helt okej att ha sovit lite för lite när det är en sån här glad kille som väcker en!

/Therese ❤


Titta jag sitter!

Titta jag sitter!
Jag fick ett infall igår att låta Thure provsitta sin kommande stol. Det gick bra!
Han har blivit så otroligt stadig i nacken nu och vill inget annat att hålla huvudet själv. Det bästa som finns är att hålla mamma i händerna och dra sig själv upp i sittande läge! Men han är lite för liten för att verkligen sitta i stolen på riktigt. Det får vänta lite till! Vi har heller ingen anledning att sätta honom där. Han har det roligare på golvet!

/Therese ❤


Första träningen på länge....

Då var det dags för första träningen på mycket länge... Det ska bli otroligt skönt! Jag är laddad till tusen, trots snö och kallt hemma. Här i Lomma är det dock barmark, skönt! Det här ska bli toppen!

/Therese ❤


Cake pops - spännande bakverk

I onsdags var det bakdags!
Jag provade att göra cake pops. Det var blandat lätt och svårt. Jag använde silikonform, där man sätter pinnarna direkt i formen under gräddning. Pinnarna trillade lite under gräddning och hamnade därmed inte i mitten... Så först kändes det lite sisådär, men när slutresultatet blev klart blev det ändå bra!
Det är en rolig grej, men inte så mycket kaka per klubba. En lite större munsbit! Men som sagt, roligt och annorlunda på kakbordet!

/Therese ❤


RSS 2.0