Simma lugnt!

Igår var det dags för babysim! Det var spännande och lite nervöst... Skulle Thure gilla det? Eller skulle han tokskrika? Han gillar förvisso att bada i sin balja, så då borde han ju gilla större bassänger! Deg gjorde han också! Han gillade att "simma" runt i den stora poolen! Han var glad och hade fullt upp med att titta på allt nytt runt omkring... Mamma var inte så intressant att titta på... Vi fick öva både magläge och ryggläge. Det gick finfint både och!

På onsdag är det dags igen!

/Therese ❤


Dags för mat

Då var det dags! Att börja med lite mat!
Spännande tycker jag! Dessutom får vi börja lite extra mycket för Thure går inte riktigt upp i vikt som han ska... Men det är inget som märks på honom! Han hat bara blivit så mycket mer aktiv så han gör väl av med mer än vad jag kan gr honom.

Han har fått prova lite frukt igår, banan och päron. Det gillade han! Idag var det dags för gröt. Det va en riktig hit! Banangröt is da shit! Han ville bara ha mer och mer! Så det känns skönt! Dock har han inte det bästa bordsskicket än... Eller det är snarare kan-själv-syndromet. Men man kan inte själv när man är drygt 4 månader...

/Therese ❤


Lek på mage!

Idag lekte Thure på magen! Han verkar gilla det stort!

/Therese


RSS 2.0