Solskydd

Solen är stark, inte minst för de små huvudena... Så solhatten har fått åka fram!
En annan vill mer än gärna ha solen i ansiktet! Det syns alleredan att man är ute på dagarna. En svag skön sommarfärg har dykt upp på kinderna och i pannan!

/Therese


Titta jag kan!

Nu när det har blivit lite varmare fikas det rätt ofta utomhus! Givetvis får lilla Thure också fika utomhus. Han kan t o m sitta i egen stol :-) (i hörnet...). En lycklig liten skit är det!

/Therese


Gofika

Igår hade vi gofika! Det va mycket smarrigt! Som tur var hade vi gäster här som hjälpte oss att fika upp det goda!

/Therese ❤


Vad månne det bli av denne gosse??

😍


Våren är här!

Om inte det här är ett säkert vårtecken, då vet jag inte vad som är det! Sååå skönt att våren äntligen har kommit!

/Therese ❤


Hemmamannen

Det är allt en liten gömd hemmaman som bor i min make! Han gör sig bra i förkläde :-)

/Therese ❤


Det är roligt att leka!

"Det är roligt att leka! Särskilt när jag kan stoppa in sakerna i munnen och suga på dem... Det är lite extra roligt om jag dessutom kan sitta upp (med stöd från mamma!) när jag leker!"

Det händer mycket nu! Thure utvecklas i en rasande takt. Från att ha varit ett nyfött litet spädbarn är han nu en bebis som hänger med! Han kan hålla huvudet själv och följer saker intresserat med blicken och huvudet. Det är roligt när man nu får respons på det man gör med honom!

/Therese


Morgonbus

Imorse bjöd pappa på lite morgonbus! Lycka! T o m så roligt att Thure-mannen blev skogstokig när det tog slut... Mera, mera, mera skrek han. Han börjar få lite av ett humör, på gott och ont tycker jag. Härligt att han börjar bli en människa med lite personlighet, men det är ju enklare när han bara accepterar allt man gör!

/Therese ❤


RSS 2.0