Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Projekt Badrum

Dag 10 idag! Av 17...
Det går framåt! Igår spacklades väggarna och duschhörnan började förberedas med fall. Det är skönt när det händer grejer, då vågar man tro att det kommer att bli klart någon dag! Idag sätts takgips och det spacklas nog också tror jag. Då blir det ännu lite mer färdig känsla där inne! Det är underbart att se det växa fram! 
 
Vi var aningens upprörda och besvikna i fredags när vi kom hem... Hantverkaren har varit så ordentlig och hållt rent efter sig. Men så hittade vi två burkar med nån blå primer intryckta mot väggen, vår vita vägg... Det kanske itne hade varit så farligt om det inte hade varit blå primer UTANPÅ burkarna. Nu har vi ett fint blått sträck på vår vita vägg. Som tur är är väggarna målade, så vi kan återställa det! Men det känns ändå lite surt. Hantverkaren är tillsagd och det är uppklarat. Så no hard feeling från vår sida. Vi är snälla människor! :)
 
Det känns som om vi börjar vänja oss vid att bo i renoveringskaoset. Vi har lärt oss leva med pappen på golvet och grejerna i hallen och att sova nere i källaren. Men ändå längtar jag tillbaks till vårt sovrum och att ordningen är återställd. Det är trots allt trevligare att bo i markplan än under mark!
 
/Therese ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
bloglovin

RSS 2.0