Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Projekt Thure - möbler åt småfolket

I söndags åkte vi till IKEA för att införskaffa en styck garderob, en byrå och en hylla till Thures rum! 
Det blev en matta och en hängförvaring också! 
 
 
Det blev en garderob och byrå ur IKEA's serie Stuva. Det är verkligen möbler för småfolk! Vi valde förvisso att verkligen göra den för småfolk, för Thure är liten! De är lite lägre (titta på höjden jämfört med fönstret!), lite grundare och bara allmänt lite nättare just för att passa småfolk. Dessutom verkar dem vara gjorde för att tåla klättring och annat bus! Så med andra ord perfekt för småfolk! Vi är galet nöjda med resultatet!
 
 
Hyllan blev en Expedit med 4 stycken gröna tyglådor. Perfekt för alla leksaker som troligen kommer att komma under årens lopp... :) Sen den limegröna hängförvaringen! Den blev lite pricken över i:et. Perfekt för mjukdjur och andra småsaker!
 
Vi är supernöjda med resultatet! Nu är det bara kuddöverdrag till kuddar i futonen (japansk soffsäng) och gardin som ska sys. Senaste bilden är tagen sittande i futonen, så ni får en uppdattning om var den står! Tyger är inköpta, så det är bara arbetet som ska utföras! Det ser vi fram emot! Det är nämligen inte bara jag som ska sy! Jimmie vill också sy ett kuddöverdrag till Thure. Så klart han ska göra det då! Resultat kommer!
 
/Therese ♥

Kommentarer
Postat av: Josefin

Vad fint det blir!! Thure kommer älska att riva ut kläderna ur sin garderob ;). kram kram

2012-11-13 @ 13:54:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
bloglovin

RSS 2.0