Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Odlingshörnan

Odlingshörnan tar sin tid...
Vi har gjort det stora grävarbetet, vilket känns otroligt skönt! Dock fick vi ett smart tips när vi gjorde det - att sätta staket/plank innan vi lade stenen. Det kändes ju sådär roligt att få tipset just då, jag hade ju sett fram emot en fin stenlagd yta efter sommaren... men det får vänta! Nu när vi har smält det ett tag känns det bra!
Nästa steg var att göra ramar/kragar/kanter till våra växtområden (hallonen och vinbären). Så det har vi gjort! Fina ramar som har målats i samma färg som odlingslådorna! Nu ska det bara läggas ut...

Kvar att göra:
- Lägga ut ramar och få dem i våg.
- Släta ut marken mellan västområdena
- Lägga ut markduk
- Lägga ut singel!!

Vi ska fixa klart allt utom själva stenläggningen, så att det blir lite ordning! Dock har vi pausat lite just nu känns det som. Det har inte hänt så mycket de senaste 3 veckorna, men det är skönt att vila upp sig lite också!

Så här ser det ut för tillfället:
Rensat och bortgrävt!

Det kanske inte syns så bra, men längst bak till höger är det en fin tom yta. Rakt fram har häcken tagits bort, så ungefär halva är kvar mot vad som fanns innan. Det är också allmänt upprensat och iordninggjort. Jag kanske ska nämna också att gränsen för odlingshörnan ska gå lite hitom odlingslådorna, så det gröna här i förgrunden är inte med i odlingshörnan.

/Therese ♥


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
bloglovin

RSS 2.0