Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Hård helg...

Nu har vi tagit ett par steg till i renoveringen!
Men först firade vi midsommar! Vi började med dans kring midsommarstången i Hofterup. Vi var aningens oroliga när vi stegade ditåt, regnet hängde i luften. Men väl på plats med filten utlagd och fikan framdukad kom även solen fram och sken på oss! Den stannade framme resten av dagen! Så vi var alla glada, särskilt vi vuxna! Barnen bryr sig inte om det regnar inte, men vi slapp var ute i det... Ja vi hade en kanondag med god mat och trevligt sällskap!
 
Lördagen tog vi en skön sovmorgon, steg upp och åt en god frukost. Sen var det dags att ta tag i containern som anlände i torsdags. Puh, säger jag bara. Vi kånkade och bar, stånkade och svettades (det var fint väder...). Men vi tömde allt skräp i garaget och rev också ut parkettgolvet i vardagsrummet! Allt samman fick plats i contatinern! Helt otroligt! Det ska bli mycket spännande att se vad den väger, hur mycket skärp vi har kånkat på. Vi lyckades fylla containern på 5 timmar... vi som hade vikt hela helgen åt det. Men så var vi också helt slut på kvällen, kroppen visste inte riktigt vart den ville ta vägen. För att inte gå från max till noll för kroppen, tog vi en lugn och stilla kvällspromenad. Vi kollade ut promandvägen till mamma & pappas nya hus! Det tog kanske 5-6 minuter... Så det är nära och bra! Promenaden var välbehövlig för kroppen! Sen var det saltlaktris-dags :) Mums! Det smakade mycket gott efter en hel dag med slit!

  
  
 
På söndagen var det som sedvanligt besök av Ronnie och Ann-Helen. Väggarna som vi tjockat på gipsades och elen drogs fram i dem. Elen var ett riktigt pilleri-jobb, men Ronnie skötte det utmärkt! Nu är även all tapet bortskrapad i vardagsrum, hall och kök! Tack vare en strålande insats av Ann-Helen!
 
Måndagen bjöd på fin-fint väder! Tur att vi hade planerat en trädgårdsdag! Men först en tur till Bauhaus och köpa lite material till nästa helg! :) Sen satte vi igång! Gräset klipptes, häcken snyggads till, rabattkanterna trimmades och vi hällde ut en massa täckbark i en rabatt! Vi gick där och småpulade hela eftermiddagen och mös! Jimmie tvättade av stenplattorna med algtvätt och högtrycksspruta, snart ser dem ut som nya! :) Även trappan ner till källaren fick sig en omgång, det var rätt roligt att spruta med högtryckstvätten! Det fanns en liten liten önskan om att få vända sig uppåt i trappan och spruta på Jimmie... men jag höll mig! :)
 
/Therese ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
bloglovin

RSS 2.0