Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ojojoj...

fakturan för containern kom igår! Det var med spänning som jag öppnade den. Hur många ton skräp släpade vi den lördagen? Jo, det var hela 2,77 ton... helt galet! 2 770 kg, på 4 timmar. Inte konstigt att det kändes i kroppen! Det känns iallafall förbaskat bra att vi fått undan så mycket skräp på en gång! Det hade varit många vändor på tippen. Det hade känts drygt! Nu är det borta och vi kan samla på oss nytt...

För det har vi redan gjort. I söndags var det givetvis dags för Ronnie att stiga in i boxningsringen igen. Det stod spackling på schemat. Sagt och gjort så va klockan inte så mycket. Jimme var nyss hemkommen och fikan uppäten (serverad på fin-fint fat som vi fått av Lizette - hemmagjort, både fatet och muffinsarna!). Ronnie föreslog att vi skulle ta oss an lite av "Äcklet" - den gröna heltäckningsmattan. Jisses vilket fart det blev på gubben. Han rev och slet och hackade så svetten stänkte (bokstavligt..) Han for fram som en virvelvind! Swisch, sa det bara och så var mattan nästan helt borta! Det känns mycket skönt!
Nu är det bara lite i hallen kvar! Det löser jag och Jimmie på egen hand! På lördag tänkte jag dra på mig munderingen igen och ta det sista! Visst är den underbar! Jag hade inte klarat att dra mattan utan den, den är så äcklig... Ingen bar hud framme här inte! Det är aningens varmt, men det är bara att härda ut! Det är en underbar känsla att se "Äcklet" försvinna!

    

I lördags gjorde vi oss av med våra studsmattor nere i källaren, bulorna! Det var betydligt mycket mer jobb än vi trodde. En bra bit av golvet fick rivas upp... Men vi lyckades lösa det och nu är allt bra! Men vi har lärt oss en STOR läxa till golvet där uppe. Det golvet ska läggas med bra marginal till kanterna! Ingen omläggning ska behövas göras. Punkt slut.
Vi hade även trevlig besök av Sandra och Dustin! Det var mysigt att ha dem över och barnen springandes i trädgården! Tack för titten!

I måndags hade vi trädgårdsdag! Det var en skön dag att vara utomhus och pula!
Vi städade uteplatsen. Lyfte bort trätrallarna och sopade bort alla gamla löv och spindlar etc. Enligt Jimmie var spindlarna lika stora som hans handflata... Något överdrivet :) men dem var stora, Ssm en 5-krona ungefär!
Fint blev det iaf! Vi valde också att inte lägga tillbaka en del av trallen, så nu har vi en stor stenlagd uteplats! och ett fint uterum med rent under trallen! :)

 


/Therese ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
bloglovin

RSS 2.0