Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Det händer grejer!

Det händer grejer!
 
Nu händer det grejer i huset!
Ronnie och Ann-Helen var där i torsdags. Då slipades soch packlades det väggar i sovrum. Där är det bara en slipning kvar nu, sen är det redo att färdigställas! Vi har t o m valt tapet, ska bara beställa den imorgon!
Ronnie hann också med att sätta taklister i vardagsrummet, 43 meter taklist gick det åt... Det är ganska långt det! Han hann även ge sig på grovköket med lite rörfix efter expansionskärlet och spackling där ute!
Så i fredags kunde jag måla taklisterna inför helgens stora målarstund! Väggarna i vardagsrummet skulle (äntligen) få färg på sig! Det skedde i lördags en omgång och sen en till på söndagen! Dem är nu färdigmålade! Sååå underbart! Det innebär att det inte är mer målararbete i vardagsrummet, det är så färdigt som det kan bli just nu! Jag är mycket nöjd emd resultatet, ett stort ljust rum! Så jag var tvungen att "inreda" det lite... Vi behöver tömma arbetsrummet på de möbler som står där, så jag passade på att ställa dem fint i ena delen av vardagsrummet! Och pyntade med lite blommor i fönsterna och kuddar på sängarna :) Så nu är det som en liten lounge där! Mycket trevligt att sitta där!
 
Jimmie utförde ett ordentligt grävjobb under söndagen. Med stor glädje tog han tag i spaden och grävde som en tok! Det är bredband och TV som hägrar... Vi ska få in en fiberkabel i huset, men firman gräver bara till tomtgränsen - resten får vi gräva själva. Det gjorde nog inte Herr Grann så mycket - inte när det gäller att få det inkopplat! Så på fredag kommer dem och drar in ledningen i huset och sen har vi TV och internet hemma! Till Jimmies stora glädje! Han är eld och lågor över det här, men jag är lite orolig... kanske kommer han att fasta framför datorn och TVn och inte ha tid att fixa färdigt i huset...
 
Idag ska halltak och kökstak få en andra och sista omgång färg! Sen kan vi gå på väggarna! Lovely!
Klinkersen till dessa utrymmen kommer på fredag, så då är vi verkligen redo att sätta full fart där ute! Mitt kök kanske kan komma på plats! :)
 
/Therese ♥

Kommentarer
Postat av: Josefin

Gud vad långt ni kommit, ni är verkligen duktiga!

2011-08-17 @ 19:20:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
bloglovin

RSS 2.0